torstai 11. tammikuuta 2018

Uusi työ

Lähes viisi kuukautta jo tässä maassa on jotenkin ihmeellisesti vierähtänyt ja kuten blogistanikin on käynyt ilmi, eivät ne kuukaudet menneet ihan niin kuin oli tarkoitus. Kaikkien alun vaikeuksien ja turhautumisten jälkeen mulla on vihdoin uusi työ.

Tänään oli ensimmäinen päiväni uudessa paikassa. Ja milllainen päivä! Sattuipa olemaan juuri yhden asukkaan syntymäpäivä. Sain siis kakkua ja kaikkea hyvää. Siellä oli paljon opiskelijoita, jotka halusivat kuvan synttärisankarin kanssa, mutta synttärisankaripa halusikin kuvaan mun kanssani ja musiikin alkaessa soida, se haki mut tanssimaan. Eihän siitä kieltäytyäkään voinut. Vielä tuolloin en ymmärtänyt, minkä kuuluisuuden kanssa mä tanssin.

Vasta hänen istuessaan kitara sylissä ja vierellä tämä haitaristi, tajusin mistä oli kyse. "Suomi 100 ja Hondurasin kuulumiset" -postaukseenihan jo laitoin linkin yhdestä videosta. "JOH JOH, es pa' fuera que vas" ne siinä esittivät nyt silmieni edessä. Toi video on meinaan aika iso juttu täällä.


Aika hyvä eka päivä, kun juhlittiin vain. Jos välillä tuli itku edellisessä työpaikassani, niin tuli kyllä tänäänkin. Tällä kertaa ne vain olivat ilonkyyneliä. Varmasti tulen vielä ihmettelemään ja kauhistelemaan montaa asiaa uudessa työssäni, mutta tänään vain nautin näistä juhlista muiden mukana ja olin onnellinen jokaisesta iloisesta ihmisestä tässä kodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti